Babymassasje

Aja med dukke for babymassasjeBabymassasje er en flott mulighet til å bli bedre kjent med barnet ditt. Gjennom massasjen lærer dere hverandres ikke-verbale språk, og en toveiskommunikasjon er i gang.

Barna nyter virkelig denne stunden. Massasjen styrker tilknytningen og den gjensidige gleden over å bli bedre kjent, vises godt gjennom massasjen.

Dette er ikke en behandling, men en måte å kose seg sammen som dere kan ha glede av helt til barna flytter hjemmefra.

Gjennom babymassasje gir du barnet ditt en god start på livet. Det møtes med respekt, trygghet, nærhet og varm berøring.

Barnet kan som regel motta massasje helt fra fødselen, men man anbefaler å vente med kurs til barnet er 6 uker.

Når barnet når krabbestadiet kan det være litt utfordrende å komme på kurs, og da anbefales individuell opplæring.

Et kurs går over 5  gange fordelt på 1 – 2 gange pr. uke og varighet er  1 time pr. gang. 

På kurset lærer vi hel kroppmassasje samt tøyeøvelser og ikke minst effektive metoder samt forklaringer for barn med kolikk eller andre utfordringer. Du får i tillegg naturlig økologisk olje tilpasset små barn, kompendie samt nytt av i år: måling av diastasen til hver enkelt mamma.

Nye kurs starter opp jevnlig.

Fordeler og forskning

Babymassasje er først og fremst en fin måte å være sammen med barnet ditt på. Dere blir bedre kjent og du lærer å lese barnets tegn og signaler.

Ved å spørre barnet om lov til massasje viser vi barnet respekt. Denne respekten vil sammen med den gode kommunikasjonen og samspillet som oppstår, gi barnet en god start på livet og et godt grunnlag for å bygge opp selvfølelsen.

Forskningstudier har bevist at massasje har en lindrende effekt og at det indikeres en bedre kognitiv utvikling som følge av massasje.

Babymassasje kan

 • Styrke den naturlige bindingen mellom foreldre og barn

• Bidra til å styrke og stabilisere åndedrettet, blodomløpet og fordøyelsen

• Hjelpe barnet til å slappe av og frigjøre spenninger

• Lindre og forebygge mavesmerter og kolikk

• Stimulere nervesystemet

Kontakt meg på telefon 48 02 73 36 eller epost post@bodynbalance.no  for mer informasjon om innhold, kursstart og priser.